1.) Kreativní 3chodové menu pro dvě osoby
- Předkrm: hovězí carpaccio s rukolovým salátkem (80 g) s hoblinkami z parmezánu, kapary a křupavým toustem
- Hlavní jídlo: do růžova pečená vepřová panenka v kabátku z prosciutta (160 g), se snopkem zelených fazolek a smetanovými noky
- Dezert: lahodné crème brûlée
Celková původní cena | 954,- Kč |
Nová akční cena | 599,- Kč |
Telefonické rezervace 24h předem +420 352 695 272
nebo zde přes OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ
Těšíme se na Vaše rezervace



2.) 2x Hovězí BURGER s lahodným Chedarrem
- 2x hovězí burger:
- 200 g masa Chuck Roll (hovězí krk)
- burger koktejlová omáčka
- hořčice
- slanina
- irský sýr Cheddar
- cibule, okurka, rajče, ledový salát
- bulka Brioche
-
2× hranolky, 100 g
Celková původní cena | 398,- Kč |
Nová akční cena | 299,- Kč |
Telefonické rezervace 24h předem +420 352 695 272
nebo zde přes OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

Těšíme se na Vaše rezervace
3.) 300g tataráku a neomezený počet topinek
- 300 g namíchaného tataráku (hovězí zadní)
- Neomezená konzumace topinek
- Je možné podávat i nemíchaný – dochutíte si sami
Celková původní cena | 499,- Kč |
Nová akční cena | 249,- Kč |
Telefonické rezervace 24h předem +420 352 695 272
nebo zde přes OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ
Těšíme se na Vaše rezervace


4.) Dokřupava pečené vepřové koleno
- Dokřupava pečené vepřové koleno (0,8 kg) s křenem, hořčicí, domácím zelným salátem a voňavým chlebem
Celková původní cena | 249,- Kč |
Nová akční cena | 199,- Kč |
Telefonické rezervace 24h předem +420 352 695 272
nebo zde přes OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ
Těšíme se na Vaše rezervace


5.) Tři chody v restauraci s výhledem na řeku: domácí paštika, špíz a crème brûlée
- 2× domácí játrová paštika s křupavým toustem, à 60 g paštiky
- 2× velký špíz Green Paradise: à 100 g kuřecího prsa, à 100 g vepřové krkovičky, à 100 g grilované zeleniny a domácí americké brambory
- 2× crème brûlée
Celková původní cena | 834,- Kč |
Nová akční cena | 599,- Kč |
Telefonické rezervace 24h předem +420 352 695 272
nebo zde přes OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ
Těšíme se na Vaše rezervace
